Jävlar vilken unghäst!

Helt otroligt! Red Cabello för första gången någonsin i ridhus med Cabello idag, och inte vilket ridhus som helst, Nordens största med pågående lektioner där... Han skötte sig så himla bra! Blev knappt rädd för något och verkade tycka det var jättekul, man kan verkligen inte tro att han bara är 3 år! 

Vi började med att skritta runt och vänja honom vid ett hörn han tyckte va lite läskigt, sen travade vi lite på en volt och jag övade på att kunna ställa honom lite eftersom han annars blir så tittig på sin omgivning. Trots at det var fullt ös i ridhuset brydde han sig inte. Sen när han skötte sig så bra tog vi även lite galopp som gick hur bra som helt. Vilken unghäst! Han var verkligen som en ängel till skillnad från förra gången då han tyckte det var lite tråkigt och höll på att testa mig...

Jag red även Castillo som är Cokes halvbror i dressyr idag, dom är väldigt lika tycker jag men det finns lite skillnader speciellt i ridningen. Castilla har lite bättre gångarter än Coke men är lika pigg.  Tycker deras huvud och ben är väldigt lika. Det gick jättebra ochiffrerat tränade på att ställa hästarna på olika sätt mest så att hästen går i balans på rätt sätt.

Ha det gött!